Hans de Jong lijsttrekker VVD Waterland

Hans de Jong lijsttrekker VVD Waterland

In de laatste ledenvergadering van VVD Waterland is Hans de Jong met algemene stemmen gekozen tot lijstaanvoerder voor de komende gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. De VVD Waterland heeft dit op 14 december 2017 bekend gemaakt. Deze aankondiging vond plaats op dezelfde avond dat voormalig lijsttrekker Rob Schröder werd geridderd na jarenlang boegbeeld te zijn geweest van VVD Waterland.

Hans is sedert 2006 actief betrokken bij de politiek in Waterland, hij heeft ruime bestuurlijke ervaring en is beroepsmatig betrokken geweest bij ingewikkelde bouwprocessen en ruimtelijke ordeningsvraagstukken. Hans de Jong laat weten de hij de ingeslagen lijn van VVD Waterland zal voortzetten en zich er hard voor zal blijven maken om de gemeente Waterland zelfstandig te houden.

In de gemeente Waterland moeten naast veel andere dossiers nog steeds woningbouwprojecten worden gerealiseerd, waarvoor zijn kennis en kunde prima van pas zal komen. Ook de andere kandidaten van de kieslijst van VVD Waterland zullen binnenkort worden voorgesteld.